troostzw

cloaca

"Ben ik een nare man geworden?" "Ja!"

Cloaca gaat over vriendschap, midlifecrisissen, ambitie en liefde. Dat de vier voormalige studievrienden worstelen met deze thema’s wordt snel duidelijk als ze bij en op elkaar een beroep doen voor hun eigen problemen in het leven. Wie zijn ze geworden en wat is er over van hun eens zo hechte vriendschap? Een scherpe en wrange komedie over mannen op leeftijd, die door Maria Goos met spottende humor worden neergezet. Ook leuk voor vrouwen!

TEKST Maria Goos REGIE EN BEWERKING Erris van Ginkel SPEL Richard Greve, Michel Hueber, Rocco van Loenen en Thijs Sanderink

CLOACA ....  OOK BIJ U THUIS ! 

Een hit die al tientallen keren in de huiskamer of op locatie is gespeeld! De mannen zijn onvermoeibaar en zij hebben er nog steeds zin in! Troost speelt dit grappige en scherpe drama van Maria Goos ook in huiskamers! Interesse in een voorstelling bij u thuis of op uw bedrijf, voor uw eigen achterban? Lees hier meer over de mogelijkheden of mail naar theater@theatergroeptroost.nl. Speeltijd 1 uur en 15 minuten.
Zo speelden wij Cloaca al o.a. in huiskamers in Amsterdam, Bilthoven, 's-Hertogenbosch, Wassenaar, Bergen, Formerum aan Zee (Terschelling),  Broek in Waterland, Hoorn, Lathum, Hierden, Utrecht, Bussum, Nieuwkoop, Zeewolde, Bloemendaal, enzovoort.

Date van Utteren uit Amsterdam kijkt enthousiast terug op 'zijn' Cloaca:
"De voorstelling op mijn verjaardagsfeest was in één woord grandioos! Cloaca is een fantastisch stuk en het werd zeer professioneel en in volle vaart opgevoerd. Al mijn gasten hadden het er na afloop over en vonden het een gouden vondst om het stuk te tonen .... Mijn familie en vrienden zullen zich dit nog jaren blijven herinneren!"

Zo ook Jacqueline Vernooij uit Lathum die ' Cloaca' boekte voor een surprisefeestje:
"Al onze gasten werden het verhaal in getrokken bij de Cloaca huiskamervoorstelling van Theatergroep Troost. Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Super!!!"

Meer weten? theater@theatergroeptroost.nl of bel 06-27045207 Gerda van Cappellen