troostzw

recensies

Vals verlangen - december 2018 - Facebook

"Fantastisch spel", "Indrukwekkend licht en decor".

 

Doek! - december 2018 - Weekblad Wijdemeren

Hoge verwachtingen voor Doek! waargemaakt
" De switches die Lilian en Rocco maken gaan gesmeerd en schijnbaar moeiteloos. De schakelingen worden voor het publiek herkenbaar gemaakt door de inzet van het licht in de kerk. Het samen spelen en continue in dialoog zijn met elkaar plus het vele wisselen tussen de rollen, is een hoogwaardige prestatie. Nergens verwarrend, zeer geloofwaardig
en beide karakters blijven overeind. Geen winnaars, behalve natuurlijk degenen die de moeite hadden genomen om dit enerverende spel te komen bekijken. Een mooie opvoering van Doek! Van Maria Goos. "

 

Augustus - juli 2016 - ACA Nieuwsbrief

"Er wordt door alle spelers in een fijne energie en dynamisch gespeeld. Nergens saai. Mooi toneelbeeld en verrassende vondsten daarin (zoals het openen van het daklicht en de ramen als een verliefde dochter binnenkomt), blijf je als toeschouwer geboeid. De actrice die de moeder speelt doet dat overtuigend en moedig.
... een verrassende wending toen het publiek werd verzocht aan de tafels plaats te nemen. Dit was een spannende keuze; de toeschouwer bevond zich ineens middenin de scène, waardoor er een intieme en beladen sfeer ontstond. Zeer toepasselijk,...
Augustus is ... is een zeer boeiende en originele, enthousiast gespeelde voorstelling met uiteenlopende karakters in een humorvol verhaal. We zijn blij dat we de voorstelling hebben gezien. Marianne Narold, regisseur.  Frank Noordeloos, acteur."