troostzw

recensies

La giraffa - maart 2018

Facebook: "Fantastisch", "Ik heb genoten", "Meeslepend plot", " Wat een heftig gezelschap", "Prachtig spel van de acteurs", "Prachtige middag gehad en me goed vermaakt. Veel dialoog en ook veel humor, hoe ongepast soms ook! Goed geschreven!", "Hele leuke voorstelling".

Vals verlangen - december 2018 - Facebook

Facebook: "Fantastisch spel", "Indrukwekkend licht en decor".

Doek! - december 2018 en daarvoor

Weekblad Wijdemeren: "Verwachtingen voor Doek! waargemaakt"
" De switches die Lilian en Rocco maken gaan gesmeerd en schijnbaar moeiteloos. De schakelingen worden voor het publiek herkenbaar gemaakt door de inzet van het licht in de kerk. Het samen spelen en continue in dialoog zijn met elkaar plus het vele wisselen tussen de rollen, is een hoogwaardige prestatie. Nergens verwarrend, zeer geloofwaardig
en beide karakters blijven overeind. Geen winnaars, behalve natuurlijk degenen die de moeite hadden genomen om dit enerverende spel te komen bekijken. Een mooie opvoering van Doek! Van Maria Goos. "

Arlette van de kemp: Vanavond 22 oktober 2016 de voorstelling "Doek" gezien. Wat een topavond, enorm genoten van het mooie/goede spel van de acteurs!"

Annette Bienfait uit Putten beleefde samen met haar gasten Doek als een ongelooflijk succes: "Wat een geweldige avond. Vol passie met heel veel speelplezier neergezet, voor mijn gevoel duurde het 10 minuten. Ik werd meegenomen in het schemergebied tussen nu en toen, liefde en passie, de tijd en emotie liepen naadloos in elkaar over".

Gert Jan Kooman uit Utrecht schreef: "Vijf kwartier een stortvloed van woorden en woordspelingen en geen woord te veel. Ik heb ontzettend genoten en al mijn vrienden en familie ook".

Haagsche Golf en Country Club: "Als tussengerecht op een uitverkochte ledenbijeenkomst, 80 man staande ovatie meldde de organisator".

Voorstelling in 't Reghthuys - Nieuwkoop, commentaar: "Hilarisch en ontroerend".

Augustus - juli 2016 

ACA Nieuwsbrief: "Er wordt door alle spelers in een fijne energie en dynamisch gespeeld. Nergens saai. Mooi toneelbeeld en verrassende vondsten daarin (zoals het openen van het daklicht en de ramen als een verliefde dochter binnenkomt), blijf je als toeschouwer geboeid. De actrice die de moeder speelt doet dat overtuigend en moedig.
... een verrassende wending toen het publiek werd verzocht aan de tafels plaats te nemen. Dit was een spannende keuze; de toeschouwer bevond zich ineens middenin de scène, waardoor er een intieme en beladen sfeer ontstond. Zeer toepasselijk,...
Augustus is ... is een zeer boeiende en originele, enthousiast gespeelde voorstelling met uiteenlopende karakters in een humorvol verhaal. We zijn blij dat we de voorstelling hebben gezien. Marianne Narold, regisseur.  Frank Noordeloos, acteur."