troostzw

workshops

 

In mei organiseren we vier inspirerende workshops, op maandag. Iedereen kan meedoen: Zowel leden als niet-leden van Troost. Iedereen die graag wil spelen, met en zonder ervaring. Iedereen met enthousiasme en wat talent. Iedereen die het ook leuk zou vinden om een keer in een productie van Troost te spelen.

WAT GAAN WE DOEN?
Deze avonden geven de regisseurs die komende seizoen voor Troost gaan regisseren spelworkshops.
Qua inhoud sluiten de workshops aan bij de voorstellingen die komend seizoen gemaakt worden. Elke workshop krijgt zo een eigen accent. Dus de ene avond gaat het meer over timing, de andere keer meer over hoe je lichtheid kan spelen in zware teksten of juist: Hoe geef je je rol een inkleuring mee die niet in de tekst staat? Fysiek transformeren is ook een onderwerp waar we mee gaan werken.

DE REGISSEURS
Brian Verhagen, Tessa Lamberts, Isaäk Hofland en Frank Hoek

DATA, TIJDEN en LOCATIE
9, 16, 23 en 30 mei 2022
tijd 19.30 - 22.30 uur
Q-factory, Atlantisplein 1, Amsterdam-Oost

Extra voor niet-leden: auditie voor volgend seizoen.
Op 2 juni is er van 19.30 - 22.30 uur een auditie voor niet-leden die graag het komende seizoen mee willen spelen bij Troost. Heb je meegedaan aan de workshops, dan kun je ook mee doen aan de audities.

UITVERKOCHT MAAR TOCH AANMELDEN
Inmiddels zijn alle plekken voor de workshops uitverkocht! Maar… als je geïnteresseerd bent om in de toekomst te kunnen spelen bij Troost, meld je dan aan. Zodra er nieuwe mogelijkheden ontstaan, kunnen we je dan bereiken. Via deze link kan je je hiervoor aanmelden.

DEELNAME WORKSHOP

In principe doe je aan alle vier de workshops mee. Mocht je onverhoopt één datum niet kunnen, dan kun je dat aangeven.
Per workshop is plek voor 12 spelers. Let op! vol = vol en wie het eerst komt wie het eerst maalt. Inmiddels zijn we dus volgeboekt.

PRIJS niet-leden € 50,- voor vier avonden; €12,50 per workshop, te betalen bij aanmelding.