troostzw

een man een man

Een vriend is hij die blijft als alle anderen je verlaten. 

Twee oude vrienden proberen hun vriendschap weer op te pakken tijdens een etentje. Maar dan herinnert de één zich niet meer waar ze het over hadden vóór hij naar de wc ging. Geen probleem zou je denken maar het wantrouwen groeit tussen de twee... Want stel dat het nou een heel belangrijk detail was, dat de ander niet meer ter sprake wil brengen?
De miscommunicatie tussen Burghardt en Van Wees groeit met de minuut tot er zelfs een verbaal machtspel aan te pas komt. Wat doet dit met hun vriendschap?

Deze absurde komedie speelt zich af in een restaurant, aan het tafeltje van twee mannen en een serveerster. Het laat ons zien dat we dingen niet groter moeten maken dan ze zijn.

Een man een man is een bekroonde voorstelling van Kees Prins en Roel Bloemen die al enkele jaren te zien is. Eerder werd het stuk gespeeld door o.a. Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke.

TEKST Kees Prins, Roel Bloemen REGIE Tessa Lamberts SPEL Floris de Monchy, Michel Hueber, Eefje Kruijtzer/Maartje Allebes - van Arkel.

TECHNIEK Peter Leydekkers BEELD Hugo Loomeijer PRODUCTIE Els Meiners FOTOGRAFIE Annemiek van der Kuil | PhotoA.nl

SPEELDATA
Zo 7 april 2024
aanvang: 15.00u

LOCATIE Theater De Garage, Saxenkampstraat 2, Venlo

PRIJS zie site theater

RESERVEREN klik hier

Je kan Een man een man ook boeken als huiskamervoorstelling bij je thuis of in een locatie naar keuze. Meer info lees je hier.

 

Een man een man wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst.