troostzw

cloaca

"Ben ik een nare man geworden?" "Ja!"

Cloaca gaat over vriendschap, midlifecrisissen, ambitie en liefde. Dat de vier voormalige studievrienden worstelen met deze thema’s wordt snel duidelijk als ze bij en op elkaar een beroep doen voor hun eigen problemen in het leven. Wie zijn ze geworden en wat is er over van hun eens zo hechte vriendschap? Een scherpe en wrange komedie over mannen op leeftijd, die door Maria Goos met spottende humor worden neergezet. Ook leuk voor vrouwen!

TEKST Maria Goos REGIE EN BEWERKING Erris van Ginkel SPEL Richard Greve, Michel Hueber, Rocco van Loenen en Thijs Sanderink

SPEELDATA 5, 12 en 19 april 2019 LOCATIE Slot Zeist RESERVEREN via Slot Zeist

CLOACA ....  DE LAATSTE VOORSTELLINGEN OP 5,12 en 19 april ! 

Een hit die al tientallen keren in de huiskamer of op locatie is gespeeld!  Troost speelt dit grappige en scherpe drama van Maria Goos ook in huiskamers! Interesse in een voorstelling bij u thuis of op uw bedrijf, voor uw eigen achterban? Lees hier meer over de mogelijkheden of mail naar theater@theatergroeptroost.nl.
Zo speelden wij Cloaca o.a. in huiskamers in Amsterdam, Bilthoven, 's-Hertogenbosch, Wassenaar, Bergen, Formerum aan Zee (Terschelling),  Broek in Waterland, Hoorn, Lathum, Hierden, Utrecht, Bussum, Nieuwkoop, Zeewolde, Bloemendaal, enzovoort.